Palautteita energiahoidoista

Täältä voit lukea palautteita energiahoidoista , jos haluat tilata hoidon ota yhteyttä yhteydenottolomakkeen kautta 

tai s- postilla : sannac096@gmail.com

Katri

Enkeli-illan ja hoidon jälkeen olen saanut monia loistavia ideoita, jotka ovat auttaneet elämässä eteenpäin kohti hyviä asioita. Päätin esimerkiksi kokeilla yhtä luonnontuotetta, joka näyttää tuovan uskomatonta helpotusta pitkään kärsineeni vaivaan. Sain myös yllättävän rahalahjoituksen, joka tulee tarpeeseen. Ylipäätään ideoita tuntuu tulvivan, vähän kuin pään sisällä olisi mennyt päälle joku koneisto, joka heittää ratkaisuja erinäisimpiin asioihin, joihin on pidemmän aikaa jo etsinyt ratkaisua. Voin lämpimästi suositella näitä enkeli-iltoja ja energiahoitoja jokaiselle kiinnostuneelle.

-Katri


Susanna

Sydämmellinen kiitos Sannalle saamastani enkelihoidosta / kristallihoidosta, josta seurasi uskomattoman euforinen ja rento olo. Lisäksi illemmalla tyhjeni poskiontelot, jotka olivat vaivanneet pitkään.

-Susanna

Johanna Oinonen

Sain selkeät ohjeet , kuinka toimia hoidon aikana ja sen jälkeen. Otin hoidon vastaan ametisti kädessäni niinkuin opastettiin. Rentouduin hoidon aikana ja koko kehoa lämmitti. Tunsin erityisesti , kuinka sydämen aluetta hoidettiin , oikeasta jalasta vedettiin jotain pois ja niskan alueelta tunsin , kun vanhaa taakkaa otettiin pois.

Hoito alkoi väsyttää , mutta halusin pysyä hereillä koko hoidon ajan. Hoidon jälkeen minulle nostettiin enkelikortteja , jotka resonoivat vahvasti juuri oikeisiin asioihin. Asioita nousi pintaan hoidossa käsiteltäväksi ja puhdistettavaksi, mikä ilmeni lievänä ahdistuksena. Olen lisännyt maadoitusta parantavia asioita arkeeni esim. kävely , pyöräily , metsässä käynnit. Hoidon jälkeen olo on ollut kevyempi ja luottamus tulevaan on vahvistunu.

 Voimakas hoito ja vaikutukset , kiitos!

-Johanna

Milla

Kristallihoito oli ihanan puhdistava, eheyttävä ja ihanan lempeä. Oli ihana levätä siinä rakkauden tilassa. Hoidon jälkeen on isot pyörät lähteneet liikkeelle ja olen löytänyt vahvemmin oman sisäisen ääneni. Olen alkanut elämään yhä enemmän rakkauden ohjaamana. Hoito sysäsi tämän kaiken liikkeelle ja olen tästä niin kiitollinen.

-Milla Hanna Ollila

Otin hoidon vastaan sunnuntai-iltana. Paljon kaikkea taas ollut ja olo jotenkin raskas. Sanna pyysi ottamaan hoitoon kristallin , otin hoitoon kuitenkin useamman kristallin , joita asettelin ympärilleni ja sytytin kynttilän. Asetuin makuulle ja otin hoidon vastaan. Hetki meni , että osasin pysähtyä ja antaa ajatusten mennä menojaan. Aloin tuntea raukeuden ja rentouduin koko ajan lisää. Rintakehällä tuntui painetta ja otsalla. Jossain vaiheessa käsivarsi alkoi kuumottaa ja pientä pistelyä jaloissa. Annoin kaiken tapahtua ja menin yhä enemmän meditatiiviseen tilaan. Oli hyvä olla ja koin olevani turvassa suojelusenkelini ja oppaitteni seurassa. Hoidon jälkeen oli kevyt olo. Sanna kertoi mitä hoidossa oli tapahtunut ja mitä chakroja hoidettiin. Solar plexuksen kautta poistui paljon pelkoja , tummaa energiaa ja sen kyllä huomasin. Sanna nosteli hoidon jälkeen vielä kortteja ja ne osui kyllä todella hyvin. Kaikkein tärkeintä jälleen olisi keskittyä oman itseni hoitamiseen , se kun tahtoo jäädä liian vähälle. Paljon muustakin muistutettiin. Seuraavan yön nukuin hyvin . Aamulla heräsin virkeänä ja koin oloni paljon energisemmaksi, jopa niin , että siivosin kotini mitä en ole tehnyt kunnolla pitkään aikaan. Sama pirteä olo on kestänyt koko päivän. Olo on kevyempi ja luottavaisempi . Sain Sannalta myös hyviä eväitä ja muistutuksia omalle polulleni. 

Suuri kiitos kaikesta Sanna!

-Hanna 

Janna Käsmä

Hoidon aikana makoilin sängyllä ja pidin oikeassa kädessä ruusukvartsi kristallia niinkuin oli ohjeistettu. Hengittelin syvään ja kuuntelin meditaatiotyylistä musiikkia. Jo hyvin nopesti tunsin , että energia alkoi kiertämään kehossa jaloista päähän saakka ja koko kehoni valtasi valtavan hyvä olo. Kristalli kädessäni alkoi kuumentua. Hoidon jälkeen minua nauratti ja oli levollinen hyvä olo. Seuraavana päivänä heräsin hiukan myöhään . Nukuin syvää unta ja uskon , että hoito vaikutti syvästi ja se oli mitä tarvitsin.
Oloni on kevyempi , vaikka on erilaisia tuntemuksia vanhoja asioita nostettu pintaa puhdistettavaksi ja se on tuntunut vapauttavalta. Tunnen voiman , joka kannattelee minua. Vettä on tullut juotua reilusti sillä kehoni on selkeäti tarvinnut sitä. Energiat ja nesteet lähteneet kunnolla kiertämään hoidon jälkeen. Alkoholia ei ole haluttanut hoidon jälkeen. 

Kiitos ihanasa hoidosta Sanna! 

- Janna